Vil du være med?

Bliv en del af Retriever holdet

Vi er stolte af at være Nordens største udbyder af medieovervågning, medieanalyse og virksomhedsinformation. Vi er alle drevet af at forstå vores kunders virksomhed og den verden, der omgiver dem, og vi lever vores værdier: troværdig, innovativ og engageret – hver dag.

Hos Retriever stræber vi efter at skabe langvarige relationer med vores medarbejdere. Vi samler talentfulde og motiverede mennesker, og det giver os grundlaget for at fortsætte med den konstante og stabile vækst og udvikling, der har karakteriseret Retriever hidtil. Vi tror på, at innovation sker gennem teamwork, og når man sætter talenter sammen, så skabes det stof, som fremtiden er lavet af. Kom og vær med! Hos os vil du opleve en arbejdsplads bestående af et team af højt motiverede medarbejdere, der arbejder i et fantastisk arbejdsmiljø, hvor vi bakker hinanden op hver dag.

Som del af Retriever-holdet vil du opleve:

  • At du vil vokse og udvikle dig professionelt i et arbejdsmiljø, hvor der er plads til dine egne ideer
  • Fantastisk teamånd med kollegaer fra hele Norden
  • Et stærkt fokuseret performancemiljø med åben kommunikation, masser af humor og plads til fleksibilitet
  • Mulighed for at få skærpet dine styrker
  • Værdsættelse af dine unikke perspektiver
  • At se verden! Alle i Retriever bliver inviteret til vores kick-off-eventyr. Vi har blandt andet været på Svalbard, i Barcelona og i Istanbul.

 

Retriever er et sted, der hele tiden undergår en enorm positiv udvikling, hvilket er utrolig spændende og interessant at være en del af. Det er ret sejt at kunne stå op om morgenen med følelsen af, at jeg kan tilbyde vores kunder nogle produkter og tjenester, jeg er super stolt over og som konstant er i udvikling til det bedre.

— Anders Grosen, Account Manager

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det sørger mine kollegaer for, at det er. Hos Retriever er der højt til loftet. Her er altid plads til et godt grin – flere gange om dagen. Strukturen er flad og tonen uformel. Det er for mig et godt arbejdsmiljø.

— Susanne Torpe, Client Relations Manager

"To dage i Retriever er sjældent ens. Vi er i en rivende udvikling, flere og flere får øjnene op for os, og det er virkelig spændende at være med til at præge standarden for medieovervågning og–analyse.”

— Morten Boeck, Account Executive