25. oktober 2016

Retriever udvider til Finland i samarbejde med nyhedsbureau

Medieovervågningsbureauet Retriever åbner nu i Finland. Med baggrund i en stærk position i de tre skandinaviske lande med 20 års erfaring med digital medieovervågning og medieanalyse udvider Retriever sin tilstedeværelse i Finland med etableringen af et nyt selskab under navnet Retriever Suomi Oy. Det nye selskab er et joint venture mellem Retriever og det nationale finske nyhedsbureau STT.

Retriever tilbyder dermed en fuld digital nordisk medieovervågnings- og medieanalyseløsning. Retriever vil levere medieløsninger til det finske marked gennem Retrievers digitale platform. Samtidig udvider Retriever nordens største medieanalysemiljø med finske analytikere i Helsinki. Det åbner op for en integreret nordisk løsning for alle Retrievers eksisterende kunder i Danmark, Norge og Sverige.

– Vores mål er at tilbyde finske virksomheder og organisationer adgang til en mere effektiv og komplet medieovervågnings- og medieanalyseløsning end de eksisterende aktører i Finland har mulighed for i dag. Vi ser frem til at tilbyde vores kunder en integreret nordisk løsning i en samlet digital platform, siger Robert Söderling, CEO for Retriever-gruppen.

– Retriever har meget at tilbyde til det finske marked. Jeg glæder mig over, at vi kan etablere et finsk Retriever-team og over de muligheder som det giver finske og nordisk orienterede virksomheder og organisationer, udtaler Mika Roman, CEO i Retriever Suomi.

Retriever Suomi Oy starter den 1 november 2016.

For mere information, kontakt:

robert-soderling-retriever

Robert Söderling
tel + 46 70 9997791
robert.soderling@retriever.se

 

mika-roman-2

Mika Roman
tel +358 40 5078803
mika.roman@retriever.fi

 

Retriever er Nordens førende bureau inden for medieovervågning, medieanalyse, artikelarkiv og virksomhedsinformation. Retriever blev etableret i 1996 i Norge og Sverige og udvidede sin forretning til Danmark i 2012. Retriever er ejet af de svenske og norske nyhedsbureauer TT og NTB.


Det finske nyhedsbureau STT er det førende nyhedsbureau i Finland. STT udbyder desuden andre services til kommunikationsbranchen såsom platforme til distribution af pressemeddelelser.