Global medieovervågning

Har I brug for at overvåge mediebilledet i jeres eksportmarkeder eller ønsker I inspiration fra udlandet til nye initiativer, så kan en international medieovervågningsløsning være svaret. Hos Retriever tilbyder vi global medieovervågning og medieanalyse. Med udgangspunkt i vores nordiske arv og forretningstilgang har vi opbygget et meget omfattende samarbejdsnetværk, som gør det muligt for os at tilbyde løsninger i hele verden.

Alt indhold fra én leverandør

Retriever tilbyder komplet overvågning af alle typer af medier til sine kunder. Dette er muligt takket være vores omfattende, internationale netværk, som vi har opbygget i en årrække. Det sikrer, at man som kunde hos Retriever kan klare sig med én enkelt serviceleverandør. Og man har kun én regning at holde styr på. Det er altså enkelt og effektivt at samarbejde med os om internationale løsninger.

Kvalitet og lokal ekspertise

Det er kun de bedste operatører i de respektive lande, der kommer med i Retrievers netværk. Valget af samarbejdspartnere er baseret på erfaring og anseelse. Vi ved, at de kan udføre overvågningsarbejde, fordi vi allerede har samarbejdet med dem om flere løsninger, og vi ved, at de leverer som aftalt og overholder budgetterne og lokale ophavsretslove og -skikke.

Det er meget vigtigt, at vores samarbejdspartnere kan overvåge de relevante medier. Mange lande er ikke kommet så langt med digitalisering, som vi er vant til det i Norden. I mange lande er aviser, radio og tv de medier, folk stoler mest på. Det kan være en stor fejl at lade være med at overvåge disse medier. Kun vores samarbejdspartnere, som kender deres eget marked ned til mindste detalje, kan sikre, at de vigtigste medier er med i overvågningen.

 Sociale medier – fra hele verden

Betydningen af sociale medier i medieovervågning må ikke undervurderes. I vores globale overvågning bygges overvågningen af sociale medier på grundlag af landets karakteristiske træk og kundernes behov. I visse lande, for eksempel Kina eller Rusland, er det kun lokale samarbejdspartnere, der kan overvåge sociale medier. Dette gælder både Retriever samt alle andre tilsvarende aktører. SoMe-platforme, der er typiske for Rusland og Kina, er for eksempel henholdsvis VKontakte og Odnoklassniki samt WeChat og Weibo. Når vi træffer en aftale om en løsning, sikrer vi, at de relevante SoMe-platforme indgår i samarbejdspartnerens overvågning.

 Analyser, sammendrag og specialløsninger

Retriever kan tilbyde globale medieanalyser samt endda redigerede sammendrag med global synlighed til virksomhedsledelser. Desuden anvender Retriever den nyeste AI-teknologi. Retrievers egen løsning, som er baseret på machine learning, gør det muligt for os at behandle datamængder, som det før i tiden ville have taget uoverskueligt meget tid at behandle. Alt sammen leveret i gennemarbejdede rapporter eller live-opdaterede dashboards.