857 millioner

Så mange indlæg fra de sociale medier har vi i vores helt nye Social Media Archive, og antallet vokser med flere tusinde i sekundet hver eneste dag, 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Du benytter sikkert allerede værktøjet Retriever Pulse til at monitorere diskussioner om og henvisninger til brands, vigtige emner og kampagner på de sociale medier. Fra og med i dag giver vi dig mulighed for at gå tilbage i tiden og foretage søgninger i historikken i enorme mængder indlæg.

Vi har samlet flere millioner indlæg fra Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo og Disqus i et unikt og omfattende arkiv.

Sådan fungerer det

De indlæg, som du får adgang til, er den samlede mængde søgninger på sociale medier, som vi har indsamlet ved at monitorere dem. Det betyder, at vi har adgang til alle de relevante data og indlæg, som vi selv har indsamlet gennem tiden. Siden april 2017 har vi indsamlet alle søgeresultater fra platforme som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo og Disqus.

Her kan du se antallet af indlæg i vores Social Media Archive fra hver enkelt platform angivet i millioner:

Hvad ligger der i arkivet?

Arkivet inkluderer alle data og indlæg fra alle vores søgninger på sociale medier. Den enorme mængde historiske data giver dig en unik mulighed for meget hurtigt at undersøge virkningen af forskellige emner eller diskussioner på de vigtigste sociale medier. Resultaterne opstilles i overskuelige skemaer og diagrammer, og du kan gennemse samtlige indlæg et efter et.

Selvom arkivet indeholder imponerende 857 millioner indlæg fra en bred vifte af brancher, virksomheder og organisationer samt varemærker, produkter, emner, politiske enheder og hashtags, har det dog visse begrænsninger. Det er for eksempel ikke fysisk muligt at inkludere alt fra Facebook eller YouTube, og vi kan kun inkludere det, der er relevant for vores søgninger, og ikke alt indhold på Facebook.

Takket være vores omfattende database med søgninger og datahistorik, som er blevet indsamlet over længere tid, kan Retriever nu med stor glæde tilbyde dig adgang til dette fantastiske arkiv, som giver dig det mest komplette historiske overblik inden for Social Media Monitoring.

Hvad kan du få ud af det?

  • Udfør lynhurtige undersøgelser og få overblik over forskellige emner eller diskussioner på de sociale medier
  • Resultatet visualiseres i overskuelige skemaer og diagrammer, som du kan arbejde videre med.
  • Du kan også vælge at se de enkelte indlæg igennem et efter et